Skip links

Pošteno zapošljavanje

Principi naše kompanije

Posvećeni smo poštenoj i etičkoj praksi zapošljavanja i zapošljavanja.

Ponašamo se odgovorno, jer je naš moto „Samo oni koji su svesni svoje odgovornosti mogu da se ponašaju odgovorno“ i svesni smo da naše misli i postupci utiču na naše medicinsko osoblje, naše klijente i našu kompaniju.

Poverenju pridajemo veliki značaj, jer svako ko radi sa nama može biti siguran u našu lojalnost i pouzdanost. Prema našim kupcima i partnerima se odnosimo onako kako bismo želeli da se prema nama ophode, bez obzira da li su poslovni ljudi ili nekvalifikovani radnici.

Aktivno komuniciramo sa našim kandidatima i partnerima kako bismo osigurali dobru i održivu saradnju.

Podržavamo i pratimo naše kandidate u aktivnostima, ugostimo ih, obezbeđujemo i rešavamo njihove potrebe.

Uvereni smo u učenje kroz život i stoga smo u mogućnosti da primenimo fer i etički opravdane prakse zapošljavanja i zapošljavanja.

Veoma nam je važno da poštujemo naše klijente i partnere – to je osnova našeg uspeha!

Nastojimo da se prema našim kandidatima i partnerima odnosimo fer i humano, zbog čega obraćamo pažnju na promene i prilagođavamo svoje ponašanje i procese tim promenama.

Iskrenost je osnova poverenja. Naši kandidati od nas mogu očekivati iskrenost i istinitost, a to je upravo ono što mi želimo.

Posvećenost Kodeksu ponašanja SZO za međunarodno zapošljavanje zdravstvenih radnika

Mi smo posvećeni tome

organizujemo međunarodno zapošljavanje na pravičan, transparentan i održiv način i da se izbegnu negativni efekti na zdravstvene sisteme zemalja u razvoju i zaštite prava migranata.

ne ograničavamo pravo profesionalaca na međunarodnu mobilnost. Nadoknađujemo nedostatak i težimo održivom snabdevanju zdravstvenih radnika.

Posvećenost principu poslodavac plaća

Posvećeni smo pokrivanju svih troškova zapošljavanja, jezičke obuke, transfera i adaptacije. Ovo se takođe odnosi na moguće sporedne sporazume i/ili aranžmane.

Курс за међународне медицинске сестре од првог контакта у земљи порекла до професионалне лиценце у Немачкој

Више информација можете пронаћи у информативној брошури.